8 vrsta preljubnika

Ako imate partnera, velika je šansa (oko 70%) da će vas prije ili kasnije prevariti. Ali znate li na koji će vam način nabiti rogove? Procijenite kakvog partnera imate i zapitajte se u koju ga od sljedećih kategorija možete svrstati.

1. Mekušac

Ovog preljubnika prepoznat ćete po tome što putem telefonskog marketinga kupuje baš sve što mu ponude, a na ulici daje novac svakom prosjaku koji ga povuče za rukav. Ne vara vas zato što mu u vezi nešto nedostaje nego zato jer ne može reći “ne”. Kao što se osjeća bijedno dok kupuje još jedan mini usisavač za najžilaviju prašinu, tako će mu biti neugodno dok vas bude varao.

2. Ovisnik

Ovisnik se vodi pravilom “bolje kvantiteta nego kvaliteta”. Jedino što mu je bolje od seksualnog partnera je još seksualnih partnera. Tu nema ništa osobno – radi se samo o povećanom apetitu za seks. Ako poznajete takve ljude, nemojte zaboraviti pravu terminologiju. Muškarce zovemo “gazda”, a žene “kurvetina”.

3. Oportunist

Prilika čini lopova. Oportunist će vrebati na uredskim zabavama, vjenčanjima, feštama i ostalim mjestima gdje se može napiti i uhvatiti nekog kome su popustile kočnice. Voli sigurnost koja proizlazi iz alkohola i opijata. Tako se kasnije može opravdavati da nije znao što ga je spopalo.

4. Lovac

Lovcu nije do samog seksa nego do užitka u zavođenju. Kada se suoči s nepoznatom osobom, odmah će se zapitati može li je smuljati, a onda će to i provjeriti. Ipak, neće se zadovoljiti samo znanjem da je smuljao svoju lovinu – pravi lovac mora ići do kraja. Jeste li čuli za lovca koji je satima pratio divlju svinju, a na kraju je samo uzeo na nišan znajući da je gotova ako opali metak?

5. Romantik

Romantici su zaključani u vezu za koju su zaključili da iz nje nema izlaza. Dosadno im je u postojećem odnosu i sanjare o drugačijoj i smislenijoj vezi. Prije ili kasnije naći će osobu koju će svrstati u kategoriju srodne duše i s njom varati partnera. Srodna duša će im biti sugovornik, ispovjednik i psihoterapeut dok će im bračni drug biti za logistiku – obiteljske ručkove, čuvanje djece, pranje gaća i pospremanje po kući.

6. Zlostavljač

Zlostavljač vas vara da bi vas ponizio. Pred vama će to činiti otvoreno, a poznanici i obitelj to neće znati jer je zlostavljaču najvažnije što će drugi reći o njemu. S ovakvom osobom možete biti sigurni da ćete odmah saznati što se dogodilo jer će uživati dok vam prepričava i najsitnije detalje.

7. Svinger

Želi se seksati s drugim ljudima, ali ga ne zanima drama, šuljanje i prikrivanje tragova. Prije nego što shvatite što se događa, zajedno ćete preko interneta tražiti parove za zabavu učetvero (ili više). Posebna podvrsta svingera je kultist, koji će vas voditi na tečajeve tantre i svete seksualnosti gdje ljubomoru smatraju nepristojnom.

8. Sebičnjak

Ljudi kojima se posrećilo da uđu u vezu sa sebičnjakom mogu računati da neće doživjeti orgazam. Osim ako ubrzaju stvar i preteknu partnera. Sebičnjaka ne zanima vaš užitak – ima stvari koje ga vesele i neće pristati na kompromise. Ako mu to niste spremni dati, obratit će se prostitutkama.

One Response

  1. Mile 11.05.2012.