• andvuk

  Zanimljivo je da se uopće nije govorilo o sektama i kultovima osim uopćenih floskula da ih ima i da su veliki problem u Hrvatskoj. Kako se zovu, gdje se skupljaju, tko ih vodi, što rade, imena, adrese, ciljevi, gradovi? Ništa. Bez odgovora. Imamo nevidljivog ali, Isusa mi, moćnog neprijatelja i jedini je problem što ne znamo kako se zove pa mu se ne možemo pridružiti. Stvarno se pitam kako regrutiraju nove članove? Možda preko subliminalnih poruka?
  Svejedno, ajmo utući desetine milijuna kuna za radne odbore, skupove, seminare, ručkove i spa za gostovanje raznih europskih poznavatelja ova tematike i izraditi još jedan zakon – protiv nepoznatog neprijatelja, u slučaju da se ukaže. Što će nam Kazneni zakon RH koji pokriva sve od prijevare, otmice, nasilja do seksualnog kriminala pa i nadriliječništva?
  Jedino mi se čini da bi u zatvoru na kraju završili učiteji joge, reikija, astrolozi, cijeli savez TM-a, ateisti, gnostici… ma jebeno svi koji se ogriješe o kršćansku misao. A njihove “žrtve” bi mogle organizirati antisektaško nešto s predznakom “EU”, kao Branka Dujmić-Delcourt, i besplatno putovati po svijetu, gostovati, trabunjati i rukovati se s čelnicima uvaženih gradskih i obrazovnih ustanova kojima je ionako jedino bitan taj “made in EU”.

 • http://lugarski.wordpress.com/ Boban

  Ovo je najžešće: ” Što reći o tome da djeca satima meditiraju ili se bave jogom? Samo jednu stvar: djeco, na dobrom ste putu da ne postanete zadrti papci kao vaši roditelji.”

 • Martina

  Zanimljivo mi je kako u tom članku navodi da je 70% Amera izrazilo vjerovanje u duhove. A kaj je onda sa Hrvatskom, di je deklarirano 90% Katolika. U Bibliji piše “Bog je duh”. Prema tome kaj je tu čudno da ljudi vjeruju u duhove?!?!

 • Biserka

  LJudima je potrebna vjera, u nešto, bilo što, to ih smiruje i smanjuje tjeskobu i strah od smrti, nepoznatoga, nekontroliranoga i tako to….

  • http://zlihologija.com/ Slaven Hrvatin

   Slažem se. Oko nas ima toliko izvora straha i stresa da bilo kakav izvor utjehe i olakšanja dobro dođe.