6 ideja za vjenčanje koje ćete pamtiti

Većina vjenčanja je predvidljiva. Mladoženja u uštogljenom odijelu, mlada u nepotrebno kompliciranoj bijeloj vjenčanici. Svi su nasmiješeni, rijetki se zabavljaju, a mladenci sigurno nisu među njima.

Ali ima i kreativnih ljudi koji su se pobrinuli da njihovo vjenčanje bude dan koji će zauvijek pamtiti.

1. Medvjeđe vjenčanje u Rusiji

Na jednom vjenčanju u Rusiji mladenci su donijeli zanimljivo pravilo: svi prisutni moraju biti obučeni kao medvjedi. Kako je u takvim kostimima teško plesati, svima su učinili medvjeđu uslugu.


2. Vjenčanje u stilu Ratova zvijezda

Hoće li mladoženja odoljeti zovu mračne strane i uspješno se vjenčati za svoju mladu? Ili ga je lord Vader već prevario i sam čin braka će naivnog mladoženju nepovratno gurnuti u mračnu stranu? Vrijeme će pokazati…

3. Star Trek vjenčanje

Da se fanovi druge svemirske sapunice ne bi osjetili zapostavljeno, evo i vjenčanja u Star Trek stilu… i sve to na palubi broda Enterprise.

4. Zombi vjenčanje u New Orleansu

New Orleans. Grad poznat po orkanu Katrina, novom filmu o Dylanu Dogu (nažalost) i – zombijima. Ovaj par odlučio se vjenčati u duhu nemrtvih pa se samo možemo nadati da nekome od njih prilikom stavljanja prstena nije otpao prst.

5. Plivanje s morskim psima

Matičari obično kažu onu izlizanu opasku “ako nitko nema ništa protiv ovog vjenčanja…” koju obično svi ignoriraju. Ali zamislite da imate opsesivnog bivšeg ili bivšu i bojite se da će vam napraviti scenu na vjenčanju. Što učiniti ako vas ta mogućnost ispunjava hladnim znojem? Odradite vjenčanje pod vodom!

6. Vjenčanje u slobodnom padu

Američki festival “Burning Man” poznat je kao okupljalište otkačenjaka iz cijelog svijeta koji se jednom godišnje nalaze u američkoj pustinji i ludo zabavljaju. Zato ne čudi da se ovaj par odlučio vjenčati na “Burning Manu”, a da bi upečatljiv događaj bio još upečatljiviji, učinili su to u slobodnom padu. Ovo je dotaklo čak i moje crno srce.

2 komentara

  1. andrea 16.05.2011.
  2. Slaven Hrvatin 16.05.2011.

Odgovori