• http://www.sanjaperic.com sanja peric

  Da! Odlična je ideja da u ovom prvom primeru, prvi ispadne. Ali zar ne bi bilo tek super, da to bude svima javno stavljeno do znanja, pa da gledamo kako ovi ostali ne žele da idu svojim kućama, jer zapravo nisu ni došli samo zbog para! :) I dalje ima šanse da ih neko uposli da reklamiraju prašak za veš, sredstva za ubijanje moljaca i štetočina, da eventualno zapevaju ili se ogrebu o neku ‘snošku’? :) Često mislim, da je u njihovim očima pobeda već to što su u samom show-u. Nevidljiv čovek postaje vidljiv. A kako smo sociopatsko društvo – u Srbiji je tako, verujem i u Hrvatskoj, mnogi imaju problem sa tim da nisu važni, nisu bitni, iskrivljenih uverenja ili bez ikakvih uverenja i stida, imamo jezive kolektivne skriptove koje vučemo i koji nam se sada obijaju o glavu i odbijaju o ekran…

  • Slaven Hrvatin

   Pa da. Najbolesnija vijest koju sam nedavno pročitao bila je da su BB Dule i njegova žena dobili svoj reality show. Vjerojatno će nakon toga BB kamerman dobiti reality show u kojem ga kamera prati dok radi svoj posao snimatelja realityja.

   • sanja peric

    sad ću morati nešto da napišem, jer mi fali ono ‘like’ dugme, toliko hejtovano, a toliko sad već integrisano – dakle, lajk za ideju sa kamermanom :)

    • Slaven Hrvatin

     Lajk je za lijenčine, blog je da se priča. :)