Paranoja ili ubod u bolno mjesto?

Tekst o tvrtki Pavletić i njenim božanski iscjeljujućim proizvodima izazvao je poseban interes… pogotovo vlasnice. Ostavila je komentar na Facebook stranici Zlihologije, a danas je stigao jedan komentar koji djeluje kao da ga je ona napisala. Usporedite stil komentara i prosudite jesam li paranoičan ili je tekst Pavletiće pogodio u bolno mjesto.

Vesna Pavletić na Facebook stranici Zlihologije rekla je sljedeće:
Vesna Pavletić

Karlitica je na tekstu “Štetna zračenja tvrtke Pavletić” komentirala:

Moram se i ja uključiti! Ne kažem, iskustva su različita i bi bila bezobrazna kada ne bi napisala svoje osobno!
Imam 30 god i generacije u mojoj obitelji su kupci u Pavletiću i nikad nisam imala problema, štoviše i ja sada za svoju obitelj kupujem jedino kod njih, a kristalna podloga je pomogla mom nećaku potpuno izliječiti glavobolju.

možda smo mi samo imali sreće, iskustva su razna, ali od mnogih sam čula dobro…naravno da niti jedan proizvod nije čaroban i čudesan kako ga predstavljaju, ali ja na madracima spavam istom kvalitetom već 10 god, kao i moji roditelji i nemam zamjerku, a najmanje se slažem s dijelom o šarlatanima, no kao što rekoh…iskustva su razna. Smatram i da smo mi ljudi koji smo često ljubomorni na uspjehe, rađe ćemo kupovati od Kineza nego kada je nešto Hrv. Proizvod – takav treba odmah popljuvati. Poštujem svačije mišljenje, evo ovo je moje.

Koja je vaša presuda?

5 komentara

  1. Ri-girl 07.05.2012.
    • Slaven Hrvatin 07.05.2012.
  2. Stanko 08.05.2012.
  3. Inače ne komentiram po blogovima 08.05.2012.
  4. james randi 15.05.2012.