Vrag je donio šalu

Pravi pogodak u petak

Za šaku linkova

Video igre nas mogu štošta naučiti o životu. Jeste li znali da herojima i heroinama treba različita oprema za ubijanje zmajeva? DuelingAnalogs to duhovito objašnjava u stripu.

Kad smo već kod stripova, Barry Deutsch na Ampersandu prikazuje kako izgleda jedna obična šetnja ulicom iz ženske perspektive.

Jeste li kao dijete voljeli gledati Muppet Show? Ako ste kao bloger Wonder-Tonic, sigurno ste se pitali zašto te plišane lutke nemaju ljudske oči. Trideset godina kasnije, zahvaljujući kreativnosti i Photoshopu, Muppeti imaju oči!

Kada vam zatreba oaza mira i opuštanja u vrevi grada, najbolje će vas opustiti zvukovi prirode. Nature Sounds je alat kojim u nekoliko klikova možete napraviti mix različitih zvukova prirode – za opuštanje ili histeriju. Moj favorit je zvuk veslanja na plaži dok zuje pčele i prede mačka.

Podsvijest tražilica

U prošlih 7 dana tražilice su mi najviše posjeta slale za “severina”, “krafne” i… “silovanje”. Vrijedi razmisliti jesu li ljubitelji krafni zainteresirani za silovanje Severine ili je to samo slučajnost.

Ali bilo je i zanimljivijih pretraga. Što kažete na “cigarete zašto pjevačice puše”, “silovanja muškaraca vojnika u ratu” ili “borba protiv pedera”?

Previous

Erste banka, dobitnica nagrade “Zlatni mulj”

Next

Što kupiti svom muškarcu za Valentinovo?

3 Comments

  1. Meni su najdraži galebovi iznad planinskog potočića dok slušam cvrčke hodajući po snijegu.
    Pokušao sam uguglati tu kombinaciju ali nisam dobio ništa u vezi pedera koji se bore protiv Severine dok je muškarci siluju u ratu. Možda zato što ne pušim?

  2. Dobri su ovi zvuci prirode. Odabrala sam vatru, vodopad i šumske ptice. 🙂 Čudni su putevi internetski… kako ko dođe, a dobro je i da odu. 😀

  3. Slaven Hrvatin

    @ratimir: možda samo nemaš pravo stanje svijesti. 🙂

    @retka: vatra i šumske ptice su posebno dobra kombinacija za večeru.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén