Ovo je Google predmemorija za http://www.aurum-homeopat.com/Homeofitoterapije/Fitoterapija/tabid/94/Default.aspx. To je kratki pregled web stranice kako je izgledala dana 3 velj 2012 09:27:19 GMT. Trenutna stranica možda se u međuvremenu promijenila. Saznajte više

Samo tekstualna inačica
 
Fitoterapija
 Fitoterapija
Skrči

OSEBNA PREDSTAVITEV 

Dr. Janko Gregorin. P.M. 

L I C E N C A 

S T R O K OV N O    P R I Z N A N J E 

JANKO   GREGORIN je rojen v Reki leta 1966

kot edinec očeta Hrvoja (po rodu Slovenec), kapetana prekoceanske plovbe in matere Lenke, rojene Splitčanke, laborantke v kemični industriji. Osnovno šolo in glasbeno šolo je končal v Reki. Potem se zaradi ugodne mediteranske klime njegovi, takrat že upokojeni starši, odločijo živeti v Splitu, v rojstnem mestu njegove mame. V Splitu konča srednjo pomorsko šolo in se vpiše na Pomorski študij ter odloži služenje vojaškega roka. Leta 1986 čudežno preživi težko prometno nesrečo, ki pomeni preobrat v njegovem življenju.Ko se mu s pomočjo uradne medicine ni uspelo popolnoma pozdraviti, zaradi  posledic prometne nesreče prekine študij in začne sam iskati rešitve za svoje težave.

 

K rešitvam zdravstvenih težav po težki telesni poškodbi na alternativni poti pripomore družinsko – očetovo in mamino - predznanje s področja naravne medicine. Mladi Gregorin takrat krčevito išče rešitev in na nenavaden način iznajde substanco, za katero je prepričan, da bo rešila njegove hude telesne težave.To substanco poimenuje TONICUM. 

Uporabil jo je na sebi in uspel v samo 4 tednih popolnoma ozdraveti.

 

Takrat je že minilo eno leto od njegove poškodbe in prekinjenega študija, pa se Gregorin odloči, da  vrne odloženi dolg domovini in odide na odsluženje vojaške obveznosti. Leta 1989 se vrne domov in nadaljuje študij in medtem, zavedajoč se kakšen pekel je sam prehodil, ne prekinja zdravljenja s substanco, ki je pripomogla k številnim ozdravitvam ljudi, ki se obračajo nanj na pomoč. Gregorin pri svojem začetku širi svoj program z ozdravitvam kožnih bolezni «psorijaze« in zagotavlja neverjetna in hitra okrevanja vsem tistim, ki ga prosijo za pomoč.

1990. leta prekine študij zaradi vojne v domovini.

 

Popolnoma se posveti alternativnemu zdravljenju in svojo ponudbo razširi na zdravljenje moške in ženske NEPLODNOSTI, RAZŠIRJENE VENE, HEMOROIDE, ARTROZE, IŠIJAS IN REVMO…Postane član HSI-a ,DIATUS-a, krovnih organizacij v svoji domovini, ki združujeta izumitelje in inovatorje. Leta 1991 se odloči, da za svoj izum poišče patentno zaščito. Dve leti pozneje se z očetom poglablja v zakone o patentih, da bi najboljše zaščitil svoje iznajdbe.

1993 leta uradno dobi patent za oba svoja izuma na Ministrstvu za znanost R. Slovenije.

 

Istega leta njegova mama zboli za težko obliko maligne bolezni debelega črevesa. Mamo operirajo in zadržijo na kirurškem oddelku. Materina bolezen ga globoko prizadene in ga prisili, da preneha z delom z bolniki, saj ves svoj čas posveti svoji bolni mami v bolnici. Zdravniki menijo, da bo mati živela samo še mesec dni. Gregorin se s to napovedjo ne more sprijazniti in poišče najboljše kirurge, ki mater ponovno operirajo in spustijo domov v domačo nego ter določijo urgentno kemoterapijo. V tem času je po njegovi domovini divjala nepojmljiva državljanska vojna.

Njegova mati je takrat imela 64 let, skupaj se odločijo, da ne gre na kemoterapijo, ampak da se doma krepi z uporabo njegovega TONICUMA. Čeprav so mater vsi zdravniki odpisali, se je čez 6 mesecev v  domači oskrbi popolnoma pozdravila in pozneje dočakala več kot 80 let.

 

Po tem srečnem dogodku Gregorin razširja svojo ponudbo na maligna obolenja in rezultati se začnejo vrstiti. 

Ves čas Gregorina ne pusti na miru misel, da Tonicum  za rak še vedno ni tako zelo učinkovit, zato se še naprej posveča iznajdbi bolj napredne substance za bolj izpopolnjeno zdravljenje malignih bolezni.

Polnih osem let intenzivno dela in raziskuje s ciljem, da bi odkril bolj napredno substanco za zdravljenje tudi najtežjih oblik malignih bolezni.

 

V letu 2002 Gregorin končno odkrije Tonicum Extract, izredno popolno substanco, za katero zagotavlja, da zdravi vse oblike malignih bolezni in tudi najtežje patologije.

Od leta 2002 dr.Gregorin to novo formulo uporablja izključno za zdravljenje težkih malignih patologij predvsem v primerih, ko so z metastazami že napadena mehka tkiva, in predvsem deluje usmerjeno na: pljuča, ledvice, jetra, možgane. 

 

Rezultati terapij so presenetila tudi samega Gregorina in za naslednje raziskave Tonicuma in Tonicum Exstract-a išče znanstveno institucijo, ki bi preverila učinek.

Pozitivno rešitev mu je leta 2004 ponudil Nacionalni inštitut za biokemijo raka v Ljubljani (na katerem sta obe Gregorinove substanci raziskani na malignem tkivu jeter).

Rezultati so izredno obetavni , popoln tekst o izsledkih je objavljen  v strokovnem prispevku, ki ga lahko poiščete na teh straneh v rubriki »maligne bolezni«.

Gregorin je svoj izumiteljski in novi poklic začel 1989 leta kot izumitelj in lastnik patenta in licence.

 

Bil je redni član DIATUS-a  (Društva izumiteljev in avtor tehničnih inovacij Split) in HSI-a (Hrvaške zveze izumitelja).

Leta 1999 postane redni član HUPED-a (Hrvaško združenje za naravno, energetsko in duhovno medicino), ki na državni ravni skrbi za ponudbo kakovostnih terapevtskih uslug in pravno urejanje le teh ter skrbi za najboljšo zaščito kupca uslug in uporabnikov terapij. Istega leta Gregorin pridobi državno licenco za delo v R.Hrvaški in proizvajanje in prodajo svojih proizvodov in uslug.

Postane tudi HUPED-ov glavni predstavnik za naravno medicino in strokovni član komisije.

Istega leta dobi naziv: Pooblaščen terapevt naravne medicine.

Leta 2005 Gregorin uspešno opravi zagovor doktorske disertacije s področja naravne medicine na temo: »Zniževanje spodnjih meja normozoospermije po WHO-ju pod svojimi mejami« in pred strokovno komisijo HUPED-a pridobi naziv »Doktor naravne medicine« In doktorsko titulo ter strokovno priznanje za originalno pridobitev naravne medicine- fitoterapija:   Doktor prirodne medicine, ali skrajšano :

Dr. Janko Gregorin, P.M.

 

»TONIKUM » TERAPIJA 

                                                                                                                                                                                        Spoštovani obiskovalci, 

V nadaljevanju bomo za vse zainteresirane uporabnike – obiskovalce na skrajšano pojasnili postopek pred terapijo s Tonikom Dr. Janka Gregorina P.M..


Da bi Dr. Janko Gregorin P.M. lahko posredoval strokovno mnenje o vaši terapiji, potrebuje od vas kopije vaših zdravniških izvidov. 

Po Dr. Gregorinovi analizi vaših zdravniških izvidov se sprejme odločitev, ali vam kot potencialnemu pacientu Tonikum terapija  lahko pomaga pri zdravljenju. 

Txc-Trade, www.aurum-homeopat.com in Dr. Janko Gregorin P.M. zagotavljajo zaupnost vaših osebnih podatkov. 

Prosimo za razumevanje, da brez zgoraj navedenih zahtevkov vaš primer ne moremo uradno obravnavati. 

Po dogovoru se lahko določi posamezni termin pri Dr. Janku Gregorinu P.M. na Reki. 

Vse konzultacije Dr. Gregorina so običajno brezplačne.

Za informacije o naročanju Tonika po telefonu ali E-pošti dobite na kontaktni strani. 

 

Uporaba Tonika 

Tonik terapija se izvaja enkrat do dvakrat dnevno, s premazi ali z obkladki na koži.

Ni nujno masirati ali vtirati Tonikum na koži. 

Sestavine Tonikuma in njegovega exstrakta so: 

Karotin, B1,B2,B3,B6,B12,C,E,cholin, kalcij, fosfor, magnezij, kalij, natrij, železo, baker, klor, mangan,krom, cink, celuloza, glukoza, manoza, aldonetoza, uronska kislina, alinaza, ramnoza, acemanon, kreatininfosfokinaza, nukleotdaze,proteaze, alkalifosfataze, lipaze, barbaloin, isobarbaloin, anthylenacid, eterična olja, gibberellin, indolocatna kislina, chrisopan kislina, estar anthylen kisline, lignini, saponini, antrahinoni, resistanol, artrhanol, artrhacen, lupeol, salicilacid, cimetna kislina, dušikkarbomid, fenol, žveplo, kampesterin, B-sistoserin in voda. 

 

 

Tudi za časovno trajanje terapije in o postopku le te se lahko posvetujete s svojim osebnim zdravnikom.