Vrag je donio šalu

6 ideja za vjenčanje koje ćete pamtiti

Većina vjenčanja je predvidljiva. Mladoženja u uštogljenom odijelu, mlada u nepotrebno kompliciranoj bijeloj vjenčanici. Svi su nasmiješeni, rijetki se zabavljaju, a mladenci sigurno nisu među njima.

Ali ima i kreativnih ljudi koji su se pobrinuli da njihovo vjenčanje bude dan koji će zauvijek pamtiti.

1. Medvjeđe vjenčanje u Rusiji

Na jednom vjenčanju u Rusiji mladenci su donijeli zanimljivo pravilo: svi prisutni moraju biti obučeni kao medvjedi. Kako je u takvim kostimima teško plesati, svima su učinili medvjeđu uslugu.


2. Vjenčanje u stilu Ratova zvijezda

Hoće li mladoženja odoljeti zovu mračne strane i uspješno se vjenčati za svoju mladu? Ili ga je lord Vader već prevario i sam čin braka će naivnog mladoženju nepovratno gurnuti u mračnu stranu? Vrijeme će pokazati…

3. Star Trek vjenčanje

Da se fanovi druge svemirske sapunice ne bi osjetili zapostavljeno, evo i vjenčanja u Star Trek stilu… i sve to na palubi broda Enterprise.

4. Zombi vjenčanje u New Orleansu

New Orleans. Grad poznat po orkanu Katrina, novom filmu o Dylanu Dogu (nažalost) i – zombijima. Ovaj par odlučio se vjenčati u duhu nemrtvih pa se samo možemo nadati da nekome od njih prilikom stavljanja prstena nije otpao prst.

5. Plivanje s morskim psima

Matičari obično kažu onu izlizanu opasku “ako nitko nema ništa protiv ovog vjenčanja…” koju obično svi ignoriraju. Ali zamislite da imate opsesivnog bivšeg ili bivšu i bojite se da će vam napraviti scenu na vjenčanju. Što učiniti ako vas ta mogućnost ispunjava hladnim znojem? Odradite vjenčanje pod vodom!

6. Vjenčanje u slobodnom padu

Američki festival “Burning Man” poznat je kao okupljalište otkačenjaka iz cijelog svijeta koji se jednom godišnje nalaze u američkoj pustinji i ludo zabavljaju. Zato ne čudi da se ovaj par odlučio vjenčati na “Burning Manu”, a da bi upečatljiv događaj bio još upečatljiviji, učinili su to u slobodnom padu. Ovo je dotaklo čak i moje crno srce.

Previous

Droljošetnje protiv muških stereotipa

Next

Calzedonia: priča o jeftinom kupaćem kostimu koji to nije bio

2 Comments

  1. andrea

    hehehe, kako su zombiji zakonnnn!!!! kad se ja budem treći put udavala j… mi sve ako ne budem zombijeva mlada!!
    pozz

  2. Slaven Hrvatin

    Ne moraš čekati, uvijek možeš obnoviti zavjete u zombie stilu. 🙂

Leave a Reply

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén