Neki dan su na gay paradi u Zagrebu prosvjednici uzvikivali “da je Bog htio gay ljude, stvorio bi Adama i Stevu”. U prvi mah mi se učinilo da pripadnici HČSP, za koje sam do tada mislio da su glupi i zatucani, ipak imaju nekakav smisao za humor. Onda sam saznao da je to samo prevedeno s engleskog pa sam zaključio da su još i neoriginalni. A vjerojatno su i sami gay. Evo tri razloga zašto.

Druže se s muškarcima

Da je Freud danas živ, ovaj sindrom bi vjerojatno nazvao “rijetko te viđam s djevojkama, ali nikad nisi sam”. Nisu mi jasni ti nacisti. Protive se nasilju i drogama, a razbijaju neistomišljenike. Govore o obiteljskim vrijednostima, a nemaju ni ženu ni djecu. Prosvjeduju protiv gay parade, a druže se samo s muškarcima.

Formiranje reakcije

Neshvatljivo je da prosječan heteroseksualac ima nešto protiv gay ljudi, ali u društvu u kojem živimo s tim za sada treba živjeti. Ali prosječnom čovjeku ne pada na pamet ići na gay paradu i umlaćivati ljude čiji je grijeh samo to što vole pogrešni spol. To može jedino onaj koji ima problema s vlastitom seksualnošću što znači – prikriveni homoseksualac.

Frano Čirko je gay

Frano Čirko

A-a-a-a- stayin’ alive!

Frano Čirko je predsjednik mladeži HČSP i homoseksualac. Sada možete reći da lupetam jer ne mogu znati nečiju spolnu orijentaciju samo po tome što on prosvjeduje protiv gay ljudi. Ali za to imam čvrste dokaze. Pogledajte sljedeću sliku pa ćemo to proanalizirati korištenjem temeljnih psiholoških principa.

  1. Majica s mornarskim uzorkom. Dobro se zna da gay ljudi imaju fetiš na mornare, a ne pomaže što mu je majica Paul & Shark.
  2. Izgled – fit, čvrst, njegovan. Suptilno nježan i gladak, a opet tvrd – nešto kao Gordan Kožulj. Posebnu pažnju posvećuje frizuri.
  3. Senzualno oblikovana usta tik uz mikrofon. Freud bi samo o tome mogao napisati doktorat.
  4. Ruka pro forma podignuta na ustaški pozdrav, ali što to u stvari otkriva? Pogodili ste, izbrijani pazuh!

Dakle, dragi naci dečki, jasno vam je što trebate činiti. Do sljedeće gay parade ima godinu dana, što vam daje dovoljno vremena da nađete poštene poslove, oženite se i napravite dijete. Ako to niste u stanju napraviti, crninu zamijenite duginim bojama!