Vrag je donio šalu

Što kupiti ženi svog života za Valentinovo?

Ženama je ponekad teško odlučiti što kupiti muškarcu za Valentinovo, ali neusporedivo je teže kupovati za žene. Ovaj vodič pomoći će vam da više nikada ne pogriješite u odabiru pravog poklona.

Valentinovo

Šnicla za Valentinovo (foto: Wendy Copley)

Usisivač

Svaka prava žena brine o kući od jutra do mraka. Iako biste joj posao mogli olakšati sudjelovanjem u kućanskim poslovima, Valentinovo je praznik simboličnih izraza ljubavi, a ne vrijeme za radikalne rezove. Ipak, uvijek možete otići korak dalje i pokazati da vam je stvarno stalo. Kupite joj usisivač! Tako ćete ljubljenoj olakšati svakodnevicu i sjećat će vas se s ljubavlju svaki put kada bude čistila prašinu.

Kuharica

Mislite li da vam žena nije dovoljno dobra kuharica ili da bi trebala proširiti ponudu jela? Ako joj to kažete otvoreno, svakako ćete joj povrijediti osjećaje. Zato odaberite kuharicu s vašim omiljenim jelima i problem je riješen! Kako ne bi propustila poruku, odmah nakon što joj uručite poklon zajedno prođite kroz knjigu i izrazite entuzijazam za jela koja vam se sviđaju.

Polica životnog osiguranja

Ništa ne pokazuje da vam je stalo do partnerice od police životnog osiguranja. Kupite joj osiguranje u kojem ćete vi dobiti novac u slučaju smrti žene. Time ona neće biti u strahu što će vam se dogoditi u slučaju najgoreg. Ali pripazite! Kada joj poklonite životno osiguranje, naročito je važno uvjeriti je kako je jako volite te da je nemate namjeru ubiti.

Status na Facebooku

Jedan od modernijih načina da izrazite romantične sklonosti prema ženi je čestitka na Facebooku. Možete joj poslati slatku fotku dvije zagrljene mačke ili joj na zid zalijepiti fotografiju plišanog srca koju ste našli pretraživanjem Googlea.

Ipak, najromantičnije od svega je javno izraziti koliko vam ona uljepšava život. Tako će stotine ljudi kojima nije stalo do vas znati da ste baš super partner.

Umjetna ruža

Svježe ruže su divan poklon. Mada posljednjih godina nemaju miris, dobro izgledaju i pokazuju da vam je stalo do partnerice. Tko još kupuje cvijeće?

Ali ruže imaju jednu veliku manu. Osuše se.

Zato, da biste partnericu uvjerili kako vaša ljubav neće u kratkom roku usahnuti već da će trajati dok se svemir ne pretvori u hladnu pustoš, kupite joj umjetnu ružu. Možda će biti zatečena, ali ne dajte se smesti. Objasnite da je to simbol vječne ljubavi, ali i dugoročna investicija. Umjesto da redovito kupujete novo cvijeće, što u crnoj recesiji nije lako, imat će cvijet koji će je desetljećima podsjećati na vašu ljubav. Nije li to predivno?

Knjiga o samopomoći

Ako vam najmilija pati od neuroza ili nezadovoljstva životom u brutalno patrijarhalnom sustavu, tko je može kriviti? Kupite joj prikladnu knjigu o samopomoći i krenut će joj suze radosnice. Ipak, vrijedi napomenuti da neke žene taj poklon može i naljutiti. To ćete znati ako vam uzvrati knjigom “Život nakon prekida veze“.

Poklon bon

Jeste li ikada ženi kupili poklon i vidjeli kiseli izraz lica? Nakon toga vam je zahvalila, ali duboko u sebi znali ste da je poklon bio potpuna katastrofa.

Ne ponovilo se! Kupite joj poklon bon u nekoj parfumeriji i sama će si odabrati savršeni poklon. Možete čak iskoristiti i kupon lokalne drogerije – samo je uvjerite da imaju izvrsnih parfema po jeftinijoj cijeni od folirantskih parfumerija.

Vaga

Svaka prava žena u kupaonici ima vagu. Isto tako svaka prava žena žali se da joj vaga nije točna te da prikazuje previše kilograma. Riješite joj muke! Bacite onu staru vagu s kazaljkom u smeće i kupite novu, ekstra preciznu digitalnu vagu koja griješi samo dva grama na tisuću kilograma.

Previous

Kako preživjeti život

Next

Janko Gregorin, 2. dio: što HUPED kaže?

6 Comments

 1. mamlaz

  Cijela tema je ironična, no, moram priznati da je poklon bon jedna od većih gluposti ovog vremena koje je izmislila trgovina da bi povećala prodaju.

  Moje mišljenje, naravno.

  Naime, (pošto sam praktično muško) bolje je i praktičnije nekom dati novčanicu od 100 kuna nego bon iste vrijednosti, pošto sa bonom možeš kupiti samo u određenoj trgovini koja bon i izdaje i vjerovatno ne možeš ni dobiti kusur ako kupiš stvar za 20 kuna a imaš bon od 100. Eventualno možeš kupiti za više i razliku nadoplatiti.

  No, poklanjati novce nekom osim djeci, djeluje ružno i nemaštovito, pa je tu zato bon, sa prigodno naslikanom mašnom i nekom sladunjavom porukom.

  • Slaven Hrvatin

   Bon je izmišljen baš da se zaobiđe davanje novca, koje je prezreno u svim kulturama. To što uvijek moraš potrošiti više ili gubiš novac je dodatna vrijedost. Svaka čast prodavačima, ideja je izvrsna.

 2. Martina

  usisivač? samo onaj koji sam ide!
  Kuharica? Pa ovo su tvoje potrebe a ne njene! tc tc tc
  Polica osiguranja? sad mi je jasna spika! ;-DDDDD

  Ti ne voliš valentinovo jelda!? hahahaha Ni ja! 🙂

  • Slaven Hrvatin

   Kao oženjen čovjek, ne smijem priznati da se protivim tom divnom prazniku. Samo još da nabavim plastičnu ružu…

 3. mamlaz

  Čujem da su vam u ZG blokirali Slavonsku… :bandit:

  Ne kužim za te mljekare i poljoprivrednike…

  Koliko uopće njima ostane love kad se odbiju troškovi pa im to bude plaća?

  1000-2000 kuna pa ulaze u minuse da bi preživljavali ili 15000 a oni smatraju da bi trebali zarađivati bar 25000 mjesečno koliko puno rade?

  Danas radnik radi za 3000-6000 kuna. Smatram da je seljaku kojem toliko ostane mjesečno to malo, pa ide štrajkati…

  Ne znam jesam li u pravu… koliki su im uopće apetiti?

  • Slaven Hrvatin

   Meni nisu ništa blokirali jer sam u Rijeci. 🙂

   Nažalost, uopće se ne razumijem u temu prosvjednika mljekara i seljaka. Zadnjih dana pratim vijesti još manje nego inače.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén